Wie ben ik ?

Güncelleme tarihi: 10 Eki 2020


Mijn naam is Senem Işık Ceyhan en ik ben 44 jaar.

Ik ben nu al 6 jaar op glutenvrij dieet. Sinds januari 2014 weet ik dat ik de auto-immuunziekte coeliakie heb, wat inhoudt dat mijn lichaam geen gluten verdraagt. Op dat moment begon automatisch mijn zoektocht naar de lekkerste glutenvrije producten en recepten. Daarom besloot ik in 2017 om anderen te inspireren door een blog te starten : senem gluten free kitchen met Turkse recepten. Helaas was rond eind 2018 alles plotseling verwijderd, ik weet niet hoe dat kwam.

Daardoor was ik heel boos en ben ik toen gestopt met bloggen. Na jaren ben ik dan toch weer opnieuw gestart met mijn nieuwe blog. Ook heb ik een Instagram account @glutensizsenemce waar ik Turkse recepten heb staan.

Koken doe ik heel graag taartjes en zoete gebakjes daar ben ik dol op.

Het is inmiddels een hobby geworden voor mij en ik ben blij met mijn volgers.

Zijn stellen me allerlei hulpvragen maar het is ook leuk om elkaar te inspireren. Daardoor voelde ik steeds de behoefte om hier meer mee te doen.

43 görüntüleme0 yorum

Son Paylaşımlar

Hepsini Gör